loader image

De beste hairextensions

Aletta

Aletta

EIGENAAR VAN DE HAIREXTENSIONS BEAUTIQUE

Wat zijn de beste hairextensions? Tegenwoordig is de hairextensions sector enorm aan het groeien en worden er talloze merken zomaar uit de grond gestampt. De keuze wordt als consument met de dag lastiger door het exploderende aanbod. Wij leggen hieronder uit waarop jij kunt letten voor het kopen van de beste hairextensions.

 

Synthetische hairextensions versus Human Hair 

Kijk goed wat er op de verpakking staat van de hairextensions. 100% Human Hair betekent dat de hairextensions volledig van menselijke afkomst zijn. Dit wordt altijd vermeldt op de verpakking. De hairextensions zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan een lange tijd mee, soms wel een jaar. Het voordeel is dat de hairextensions net zoals het eigen haar kan worden behandeld. Het haar kan worden gewassen, geverfd en het gebruik van hitte tools is toegestaan. 

Synthetische hairextensions daarentegen zijn niet van menselijke afkomst. De kwaliteit is vaak erg slecht. Het mengt niet mooi met het eigen haar en de structuur is erg verschillend. Het geeft geen natuurlijke look. Wel zijn deze hairextensions een stuk goedkoper dan 100% Human Hair. Helaas is dat dan ook duidelijk te zien in de kwaliteit. Deze hairextensions kunnen niet worden behandeld zoals het eigen haar. Het gebruik van hitte tools is niet toegestaan en de haren kunnen niet gewassen en geverfd worden. 

De 100% Human Hairextensions zijn kwalitatief de beste keuze en geven een natuurlijke look.

 

Remy gesorteerd versus Non Remy gesorteerd

Het volgende puntje waarop je moet letten is of de hairextensions Remy gesorteerd zijn. Dit betekent dat de haarschubben allemaal dezelfde richting op staan. Het zorgt voor een betere kwaliteit  en minder pluizige hairextensions. 

Non Remy gesorteerd zijn hairextensions waarbij de haarschubben niet dezelfde richting op staan. Dit zorgt voor minder kwaliteit van de hairextensions. Het betekent als het ware dat verschillende plukjes haar zijn verzameld en zijn samengevoegd. 

De beste keuze zijn Remy gesorteerde hairextensions.

 

Virgin hair

Dit is verreweg de beste kwaliteit hairextensions. Het betekent dat de haren nog nooit geverfd of bewerkt zijn. De donor van de haren scheert het af en er worden zonder chemische behandelingen zoals (ont)kleuren hairextensions van gemaakt. Een nadeel hiervan zijn dat het lastig is om een kleur match te vinden. De hairextensions zijn vaak van indiaanse afkomst waardoor de kleur voornamelijk zwart en donkerbruin is. Dat is een nadeel voor vrouwen met licht bruin en blond haar. 

 

De beste hairextensions

Single Drawn versus Double Drawn

Wil jij hetzelfde volume in de hairextensions zowel in de boven als onderkant dan is Double Drawn de beste keuze. De hairextensions zijn even vol in de aanzet als in de uiteinden. Single Drawn is in de bovenkant voller en loopt dunner uit naar de onderkant. Het nadeel van single drawn is dat de onderkant dunner lijkt en je waarschijnlijk meer hairextensions nodig hebt voor een natuurlijke look.

 

Afkomst

Het grootste deel van de hairextensions komen uit India, China en Rusland. Vrouwen in India offeren hun haren wegens geloofsovertuiging in de plaatselijke tempels. Na het offeren van de haren zijn de vrouwen weer rein. Van deze haren worden hairextensions gemaakt. Hairextensions afkomstig uit India en Rusland passen het beste bij onze europese haarstructuur. Chinese hairextensions zijn wat stugger dan de europese haarstructuur.

 

Structuur

Heb jij krullen, slag of steil haar? Zorg ervoor dat de hairextensions matchen met jouw eigen haarstructuur. Zo krijg je een mooie natuurlijke look. 

 

Tot slot

Wil jij echt de beste kwaliteit hairextensions voor een mooie natuurlijke look? Dan zijn Remy gesorteerde 100% Human hairextensions met een Double Drawn volume de beste keuze. Laat de hairextensions plaatsen in een professionele salon om te voorkomen dat het eigen haar niet beschadigd word. Verzorg de hairextensions goed met bijpassende producten zoals shampoo, conditioner en een haarmasker. Je zal merken dat hairextensions van de beste kwaliteit wel 12 maanden gedragen kunnen worden. 

 

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

GELATEERDE BLOGS