loader image

TOP 3 HAIREXTENSIONS VOOR HEEL FIJN EN DUN HAAR

Aletta

Aletta

EIGENAAR VAN DE HAIREXTENSIONS BEAUTIQUE

1. HAIRWEAVE (BIJ VOORKEUR MET ONZE HEALTHY HAIR WEAVE METHODE)

De onzichtbare methode zelfs voor het fijnste haar en niet te vergeten er komen geen chemicaliën of hitte aan te pas. De hairweave steunt niet op het eigen haar waardoor het eigen haar niet kan afbreken. Doordat het eigen haar niet wordt beschadigd of belast groeit het tijdens het dragen van een hairweave.

2. TAPE IN HAAREXTENSIONS

De hairextensions worden geplaatst door middel van tape op het eigen haar. Het zijn dunne stukjes haar die door middel van tape worden bevestigd waardoor het eigen haar minder wordt belast. 

3. MINI KERATINE WAX HAIREXTENSIONS

De normale grootte van de keratine wax bondjes worden gehalveerd en in het haar geplaatst. Dit zorgt voor minder zichtbaarheid van de hairextensions en het eigen haar wordt minder belast.

Hairextensions kunnen schade veroorzaken aan het eigen haar doordat het niet correct en of professioneel geplaatst is. Helaas zien wij te vaak nieuwe klanten naar ons toekomen waarbij hairextensions verkeerd geplaatst zijn, waardoor er teveel gewicht hangt aan het eigen haar. Keratine wax hairextensions die te lang in het eigen haar hebben gezeten of een hairweave die niet tijdig omhoog is geplaatst.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

GELATEERDE BLOGS