loader image

Over ons

Leuk je te ontmoeten….

Mijn naam is Aletta de oprichtster van De Hairextensions Beautique. Met enorm veel plezier in mijn werk help ik klanten aan hun droomhaar. 

Wat uniek is aan onze salon, is dat alles bij ons mogelijk is. Dit komt doordat wij twee technieken toepassen voor het plaatsen van de hairextensions. Heb jij heel fijn haar of juist een volle bos er is altijd wel een techniek die bij jou past. 

Onze missie is om iedere vrouw het gevoel te geven dat ze prachtig is en dit doen wij door het creëren van een volle bos haar.

Wij doen ons best om tijdens de afspraak in de salon jou het gevoel te geven even helemaal te ontspannen.

TOP KWALITEIT HAAR

Boost je zelfvertrouwen

HAIRWEAVE DOOR MIDDEL VAN DE HEALTHY HAIRWEAVE METHODE

VOLLEDIG GERICHT OP HET PLAATSEN VAN HAIREXTENSIONS

RECENSIES

Laura
Laura
2023-04-05
Enorm blij met mijn haar na de volumebehandeling. Mijn haar heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! Absoluut een aanrader!
isa kuipers
isa kuipers
2023-03-16
Ontzettend tevreden over de kwaliteit van het haar. Lieve meid en heel gezellig. Kortom dik tevreden! Ik kijk uit naar de volgende afspraak 🙂
Riemy Fischer
Riemy Fischer
2023-03-13
Heel erg blij mee! Door de volume behandeling lijkt mijn haar een stuk voller en langer. Aletta is ook heel vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader!
Carlijn Niemeijer
Carlijn Niemeijer
2023-03-10
Gisteren de volumebehandeling gekregen, onwijs blij en verrast met het resultaat! Aletta is super vriendelijk en werkt heel precies. Echt een aanrader!!
Miranda Bos
Miranda Bos
2023-01-09
Ontzettend tevreden!! Goede kwaliteit haar en uitstekende service. Zeker aan te raden!
Janet Seinstra
Janet Seinstra
2022-11-14
Draag al heel wat jaren een haarweft en ben nu al een paar keer bij Aletta geweest. Kan zeggen dat ik verschillende adressen heb bezocht in Groningen maar vind dit absoluut de beste.Aletta gaat erg voorzichtig om met je eigen haar en is deskundig.Dus echt een aanrader.
Lina Nuiver
Lina Nuiver
2022-11-13
Heel erg tevreden met mijn haar, de color match is echt perfect! ❤️
Bibi
Bibi
2022-11-08
Vandaag ben ik bij Hairextensions Beautique geweest , voor het verlengen van mij haar. Het eindresultaat is erg : PRACHTIG! Vorige week een intake gesprek gehad naar de wensen van mijn eigen haar. Aletta neemt zorgvuldig de tijd en zij bespreek het uiteraard met je, en wat je wensen zijn. Ze is erg professioneel , echt een aanrader als je haar verlenging wilt hebben. Dikke 10+

Afspraak maken

Plan dan een gratis intake in

We beginnen met een korte intake van 15 minuten om te bespreken wat jouw wensen zijn. Welke techniek het beste bij jou past en of je een volumebehandeling of een verlenging wilt. Er wordt dan een kleurbepaling gedaan om zeker te zijn dat wij de hairextensions op voorraad hebben. We plannen dan samen met jou de afspraak in voor het plaatsen van de hairextensions.

 

Belangrijk om te weten​

Afspraken kunnen kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd tot 48 uur van te voren in ons boekingssysteem of telefonisch (bellen). Afspraken op maandag kunnen geannuleerd of gewijzigd worden op de zaterdag daarvoor uiterst 12.00. 

Wijzigingen of annuleringen via de Social media worden niet in behandeling genomen.

Indien er niet tijdig wordt geannuleerd of gewijzigd waarbij geldend minimaal 48 uur van te voren zullen er kosten in rekening worden gebracht.

Voor vragen zijn wij bereikbaar per email of telefonisch +316 27 12 01 62  van maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 16.00. Op zaterdag van 8.30 tot 12.00