DE KERATINE WAX METHODE​

Dit noemen we ook wel de ‘’ One By One’’ techniek de hairextensions worden plukje voor plukje aan het eigen haar bevestigd. Aan de bovenkant van het plukje hairextension zit een waxje. Met behulp van de warmte connector wordt dit waxje kort verwarmd waardoor wij het om het eigen haar kunnen vouwen. 

Schadelijk?

Deze techniek is niet schadelijk voor het eigen haar, in principe wordt alleen het waxje verwarmd en het eigen haar niet. Wel is het belangrijk om dit door een professional te laten doen anders kan er schade aan het haar ontstaan. 

Hoelang blijft het zitten?

De hairextensions blijven ongeveer 4 tot 5 maanden zitten, dit is afhankelijk van hoe snel het eigen haar groeit en hoe het haar wordt verzorgd. 

Het is wel belangrijk om de hairextensions op tijd te verwijderen om haar schade te voorkomen. Het verwijderen van de hairextensions kan bij ons in de salon, wij gebruiken hiervoor een speciale vloeistof. De extensions worden zorgvuldig verwijderd. 

Wij weten hoe verslavend hairextensions kunnen zijn en het is dan ook zeker mogelijk om direct weer nieuwe te laten plaatsen. Dit heeft geen invloed op het eigen haar, zolang het eigen haar goed wordt verzorgd. 

Verzorgingstip

Gebruik een professionele shampoo en conditioner en doe elke week een masker in het haar.