loader image

Mijn ervaring met een hairweave (klant blog)

Aletta

Aletta

EIGENAAR VAN DE HAIREXTENSIONS BEAUTIQUE

Een klant van ons heeft een prachtig blog geschreven over haar eerste ervaring met een hairweave

 

De eerste dagen met een hairweave

De laatste jaren merk ik dat mijn haar steeds dunner wordt, vooral onderin de puntjes. Ik begon steeds onzekerder te worden over mijn haar. Je hoort wel veel over hairextensions  maar het was toch een grote stap voor mij om te starten met een hairweave. Na dagenlang denken heb ik uiteindelijk de stap genomen om een volume behandeling te nemen door middel van een hairweave. 

 

Dag 1

Het inzetten van de hairweave deed helemaal geen pijn, ook voelde het niet zwaar. Het resultaat was zo natuurlijk, de kleur en structuur matchen perfect met mijn eigen haar. Kortom ik liep super tevreden de salon uit. Normaal gesproken draag ik mijn haar vast in een clipje of een staart om mijn dunne haar te verbergen. Na de volume behandeling heb ik mijzelf voorgenomen om het meer los te gaan dragen. 

Toen ik s’avonds in bed lag voelde ik de hairweave zitten en het slapen ging wat lastiger. Oei dit voelt niet prettig….

 

Dag 2

Gelukkig is het gevoel verdwenen en ik voel de hairweave zelfs niet eens meer zitten. 

Vandaag heb ik voor het eerst mijn haren gewassen, het drogen duurde iets langer dan voorheen omdat ik veel meer haar heb. Daarna heb ik met een stylingtool de hairweave met mijn eigen haren geblend. 

 

Dag 3

Nu ben ik helemaal gewend aan mijn nieuwe haren, het lijkt super natuurlijk en ik voel me een stuk zelfverzekerder door mijn volle bos met haar. 

In het begin was het even wennen, ik had continu het gevoel dat de hairweave misschien zichtbaar was. Achteraf was het mijn eigen onzekerheid en is het zelfs niemand opgevallen. Het is echt een aanrader, ik wil niet meer zonder!

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

GELATEERDE BLOGS