loader image

Veelgestelde vragen

Hairextensions algemeen

We willen een zo natuurlijk mogelijke overloop van het eigen haar naar de hairextensions creëren hiervoor is er een minimale lengte van 12 cm nodig. Twijfel jij of hairextensions mogelijk zijn bij jouw korte coupe? Dan kan je het beste een vrijblijvende intake inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Jazeker, wij hebben onze eigen methode speciaal gericht op fijn en poreus haar. De healthy hair weave methode. 

  • Gericht op het stimuleren van haargroei en een gezonde hoofdhuid tijdens het dragen van hairextensions
  • Onzichtbare flinterdunne banen
  • Steunt niet op het eigen haar

Nee hairextensions zijn niet schadelijk voor het haar, mits het goed wordt verzorgd. Het gebruik van goede verzorgingsproducten en het voorzichtig omgaan met hitte tools helpt het haar gezond te blijven. Keratine wax hairextensions dienen op tijd te worden vervangen en een hairweave zal op tijd omhoog geplaatst moeten worden. Op deze manier houd jij je eigen haar en de hairextensions gezond en kan je in principe direct weer nieuwe hairextensions laten plaatsen.

Ja dat kan, het haar is 100% Human Hair en kan gewoon geverfd worden. Wij raden niet aan om het haar lichter te kleuren of te ontkleuren dit zal het haar beschadigen. Een uitgroei bijwerken of het verven in dezelfde kleur of donkerder is geen probleem.

Het haar is van hoogwaardige kwaliteit, het is 100% Human Hair en is afkomstig uit de tempels uit India. De haren zijn remy double drawn gesorteerd dit houdt in dat de haarschubben dezelfde richting in staan en de haren zowel van boven tot onder even dik zijn. Na jarenlange ervaring hebben wij ons eigen label ontwikkeld  bestaat deels uit indiaans haar gemixt met europees haar waardoor de structuur perfect aansluit op het eigen haar van de west-europese vrouw.

Keratine wax hairextensions 

Het is normaal om 10% van de keratine wax hairextensions te verliezen tot het vervang termijn van 4 maanden. Stel er vallen in de eerste 3 maanden meer plukjes uit dan 10% dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan de uitgevallen plukjes herplaatsen mits u deze heeft bewaard. Let goed op: deze garantie geldt uitsluitend voor de eerste 3 maanden na plaatsing. Een voorwaarde is dat jij het haar hebt verzorgd volgens ons advies, deze heb je meegekregen tijdens de plaatsing van de hairextensions. Zijn de haren geverfd of een andere chemische behandeling ondergaan dan geldt er geen garantie op de terugplaatsing. 

Hairweave

Het komt eigenlijk nooit voor maar stel je voor er laat een baan los binnen 4 weken na de plaatsing van de hairweave. Neem dan contact met ons op en wij zullen de hairweave netjes terug plaatsen. Let goed op: de garantie geldt alleen binnen 4 weken na plaatsing. Daarbij gelden de volgende voorwaarden: het is een vereiste dat er geen chemische behandelingen zijn ondergaan na het plaatsen van de hairweave. Daarnaast heb jij het haar verzorgd volgens ons advies, deze heb je meegekregen tijdens het plaatsen van de hairweave.

De intake is er voor klanten die daadwerkelijk de intentie hebben om hairextensions te nemen. Wij bespreken dan jouw haar wensen qua lengte en hoeveelheid maar ook de inzet techniek die het beste bij jouw haar past. Wij zullen dan samen een afspraak inplannen om de hairextensions te plaatsen. Ben jij opzoek naar informatie kan je ons altijd mailen of bellen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Een hairweave zal omhoog geplaatst moeten worden na 8 weken. Dit is afhankelijk van hoe snel het eigen haar groeit. Een afspraak hiervoor kun je online plannen op onze website.

De keratine wax methode

De keratine wax hairextensions kunnen met de juiste verzorging wel tot 4 a 5 maanden in het haar blijven zitten. Wij raden aan om de hairextensions na 4 a 5 maanden te vervangen het is dan zodanig uitgegroeid dat het gewicht van de hairextensions het eigen haar kan belasten.

Dat kan helaas niet, de waxjes van de hairextensions kunnen hergebruikt worden. Hairextensions krijgen geen voeding uit de hoofdhuid en zijn volledig afhankelijk van de verzorgende producten. De kwaliteit van de haren neemt naarmate het gebruik en de koude en warme invloeden af. 

Voor een haarverlenging heb je gemiddeld 125 tot 175 hairextensions nodig. Natuurlijk is dit afhankelijk van de dikte en lengte van je eigen haar. Fijn haar kan soms wel verlengt worden met 100 hairextensions. Een bobline heeft meestal wat meer hairextensions nodig tussen de 150 tot 175 stuks nodig. Dit wordt uitgebreid geanalyseerd en besproken tijdens de intake.

Dat is geheel afhankelijk hoeveel volume jij wilt en hoe fijn het eigen haar is. Gemiddeld zetten wij vaak 75 hairextensions voor een volumebehandeling. Ongeveer tussen de 50 en 100 stuks.

Het is normaal dat 10% van je hairextensions binnen de draagtijd van 3 tot 4 maanden uitvallen. Er vallen 100-150 haren uit per dag van je eigen haar, de kans is aanwezig dat daar toevallig een hairextension aan vast zit en ook uitvalt. Het gebruik van de juiste verzorgingsproducten kan het uitvallen beperken. Gebruik geen shampoo of conditioner met fruitzuren erin, dit kan het waxje schaden.

Een intake gesprek duurt een kwartier

Het plaatsen van een nieuwe set hairextensions of hairweave duurt 1.5 tot 3 uur

Het omhoog plaatsen van de hairweave duurt een gemiddeld een half uur per rij.

Dit is slechts een indicatie van de tijden, het is afhankelijk van het aantal hairextensions die worden geplaatst. 

Ja, wij hebben een groot deel van de haren op voorraad. Er is altijd een kans dat de kleur die bij jou past niet voorradig is bij ons in de salon. Dan kunnen wij deze bestellen voordat de hairextensions worden geplaatst. Een intake is voor jou ook prettig om alle wensen en vragen te bespreken. 

Een intake is een kosteloze dienst van ons, wel willen we erbij vermelden dat een intake is voor klanten die de intentie hebben om daadwerkelijk hairextensions te gaan dragen. Wil jij meer informatie of twijfel je om hairextensions te nemen? Dan zijn wij altijd telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen. Wij streven ernaar om e mails te beantwoorden binnen 24 uur.

Onze hairextensions zijn afkomstig uit India, waar ze als offer worden gediend in de tempels. Hierna worden ze in de fabriek remy en double drawn gesorteerd waarna eventueel gekleurd en behandeld.

Ja dat kan, het is wel aan te raden om de haren in een staart of vlecht te doen. Hairextensions hebben wel wat extra verzorging nodig na een zwembad of sauna bezoek. Gebruik de juiste verzorgingsproducten en eventueel een haarmasker.

Ja dat zou kunnen, het is afhankelijk van de gezondheid van het haar op dit moment. Meestal heeft een chemokuur na afloop nog enkele maanden tot jaren invloed op je haar. Kom een keer langs bij een intake en dan zullen wij bekijken of het haar sterk genoeg is om hairextensions te kunnen dragen. Wij zullen het ook eerlijk zeggen als dit niet het geval is.