loader image

Volledig gespecialiseerd en gericht op het plaatsen van hairextensions

Hairweave Hairextensions Groningen

NIEUW

De healthy hair weave methode

Speciaal voor fijn en poreus haar

Plan een intake

Kom je voor het eerst bij ons? We beginnen met een korte intake van 15 minuten om te bespreken wat jouw wensen zijn. We plannen dan samen met jou de afspraak in voor het plaatsen van de hairextensions.

De afspraak

Tijdens de afspraak worden de hairextensions gezet onder het genot van een kopje koffie of thee. Het is zeer nauwkeurig werk wat veel tijd in beslag kan nemen. Na de afspraak loop jij met een prachtige volle bos haar de salon uit.

De betaling

De betaling vindt plaats tijdens de afspraak waarin de hairextensions geplaatst zullen worden. Wij hanteren twee betalingsmethoden namelijk contant of per IDEAL

RECENSIES

Afspraak maken

Kom je voor het eerst? 

Plan dan een intake in

We beginnen met een korte intake van 15 minuten om te bespreken wat jouw wensen zijn. Welke techniek het beste bij jou past en of je een volumebehandeling of een verlenging wilt. Er wordt dan een kleurbepaling gedaan om zeker te zijn dat wij de hairextensions op voorraad hebben. We plannen dan samen met jou de afspraak in voor het plaatsen van de hairextensions. 

Belangrijk om te weten​

Afspraken kunnen kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd tot 48 uur van te voren in ons boekingssysteem of telefonisch (bellen). Afspraken op maandag kunnen geannuleerd of gewijzigd worden op de zaterdag daarvoor uiterst 13.00. 

Wijzigingen of annuleringen via de Whatsapp worden niet in behandeling genomen.

Indien er niet tijdig wordt geannuleerd of gewijzigd waarbij geldend minimaal 48 uur van te voren zullen er kosten in rekening worden gebracht van 20 euro. 

Voor vragen zijn wij bereikbaar via Whatsapp of telefonisch +316 27 12 01 62  van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00. Op zaterdag van 8.30 tot 13.00

Blog