loader image

Disclaimer

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze overeenkomsten en aanbiedingen

Deze website is gemaakt met zorgvuldigheid echter is het mogelijk dat bepaalde informatie niet meer helemaal juist of actueel is. Hairextensions Groningen stelt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen van alle activiteiten die worden ondernomen op basis van de inhoud, content, gegevens, geluiden en teksten. Wij verwijzen je naar onze algemene voorwaarden.

Refereren of Linken

Het is wel toegestaan om te linken en of te refereren naar de website van www.hairextensionsgroningen.nl
Hairextensions Groningen kan hierbij niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van en publicatie van vrijwillige bijdragen.

Copyright

De inhoud van de website, content, gegevens, geluiden en teksten beschermd door auteurs- en databankrechten. Wij delen hierbij mede dat zonder schriftelijke toestemming van Let’s Build That Site het niet is toegestaan om deze site of een onderdeel ervan te kopiëren. De rechten van alle content en teksten liggen bij Hairextensions Groningen, tenzij anders is vermeld via een duidelijke bronvermelding of backlink naar www.hairextensionsgroningen.nl Voor verspreiding van overige manieren van content en teksten van Hairextensions Groningen wordt uitdrukkelijk schriftelijke toestemming vereist.

Informatie afkomstig van derden

Eventueel geplaatste informatie op www.hairextensionsgroningen.nl van derden, geeft uitsluitend de persoonlijke mening van de inzender. Wij stellen ons niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor de inhoud, de toegang van de website noch de informatie van de gelinkte website.

Onvolkomenheden

Hairextensions Groningen stelt zich niet aansprakelijk voor defecten, virussen, verlies van gegevens van deze website. Echter stelt Hairextensions Groningen zich niet aansprakelijk voor onvolkomenheden met betrekking tot het gebruik en de toegang van deze website. Wanneer berichten door jou per e-mail naar Hairextensions Groningen worden verzonden, accepteer je het risico van onderschepping en manipulatie. Wij adviseren je dan ook om niet gevoelige persoonsgebonden informatie per e-mail naar ons te verzenden.